Starten van een psychometrische revolutie

Lumina Learning creëert innovatieve psychometrische instrumenten en beschikt over een wereldwijd netwerk van consultants die zich hebben gespecialiseerd in organisatieverandering en verbeteringen op de lange termijn. Lumina Learning hanteert een humanistische benadering en ziet mensen als "human beings" in plaats van "human doings". Lumina Learning consultants helpen organisaties te transformeren door het transformeren van de mensen.

Vind je innerlijke Spark

De Lumina Spark profielschets is het boegbeeld van Lumina Learning's psychometrische instrumenten. Lumina Spark biedt een nauwkeurig gepersonaliseerde profielschets dat het zelfbewustzijn vergroot en praktische ontwikkelpunten geeft om communicatie, samenwerking binnen teams en leiderschap te verbeteren.
Leer meer hierover

Schets het grotere plaatje

Lumina Cultuur richt zich zowel op het niveau van de organisatie als het individu. Het vergroot het organisatorisch bewustzijn en eenheid en verschaft processen om grootschalige en duurzame veranderingen te implementeren.
Leer meer hierover

Een op de klant toegesneden proces

Lumina Sales is gebaseerd op een persoonlijke beoordeling van het effect van iemands individuele persoonlijkheidsvoorkeuren op de sales cyclus. Het richt zich op het verbeteren van beïnvloedingsvaardigheden en het efficiënter benutten van de natuurlijke sterke punten in het verkoopproces.
Leer meer hierover

Gelijkgestemd zijn

Lumina Team biedt oplossingen om de sterke punten van je team te verzilveren, blinde vlekken zichtbaar te maken en het succes van het team als geheel te vergroten. Door het verkrijgen van een nieuw perspectief zijn teams in staat om communicatieproblemen te overwinnen en verborgen problemen op te lossen.
Leer meer hierover

Wijs de weg op jouw eigen manier

Lumina Leader is een krachtig instrument dat individuen helpt meer inzicht te krijgen in hun leiderschapsstijl en sterke punten. Het biedt ook de mogelijkheid om feedback van anderen te integreren om zo een volledig beeld te krijgen van de persoonlijkheid van een leider.
Leer meer hierover

Het is wederzijds

Lumina Talent is ontwikkeld om de communicatie tussen kandidaten en recruiters te verbeteren. Iemands potentieel kan aan het licht worden gebracht en beide partijen hebben heldere verwachtingen naar elkaar.
Leer meer hierover

Wereldwijd netwerk

Lumina Learning 's wereldwijde netwerk verbind je met onze ervaren practitioners uit meer dan 40 landen over de hele wereld!

meer

Wat bieden we

Lumina Learning biedt kwalificaties en producten met gedenkwaardige en inzichtverschaffende interventies. Van huiskamer tot boardroom.

meer

Onze waarde

We hebben met onze producten en diensten over de hele wereld uitstekende en concrete resultaten gebracht. Lees meer om te ontdekken wat Lumina Learning voor jou zou kunnen betekenen!

meer

Onze toegevoegde waarde

Wij zijn een organisatie die trots is op onze klantgerichte waarden, onze op maat gemaakte producten en onze diepe wens om continu te innoveren.

meer

Video's om ons te leren kennen

  • De Big Idea

    Leer over onze kernwaarden en filosofie.

  • Lumina Spark

    Leer meer over ons baanbrekende psychometrische model Lumina Spark, met haar wortels in the Big 5 en Jungiaans wetenschappelijk onderzoek. Lumina Spark stopt je niet in een hokje maar omarmt de paradox in individuen.

Volgende stappen

Word een gekwalificeerd Lumina Learning practitioner

Sluit je aan bij honderden andere bestaande practitioners en gun jouw klanten fantastisch verbeterde resultaten.

Schrijf je nu in

Aan de slag met Lumina Learning in je organisatie

Sluit je aan bij onze tevreden klanten en help de prestaties van je organisatie duurzaam te verbeteren.

Contact