Producten

Vind je innerlijke Spark

De Lumina Spark profielschets is het boegbeeld van Lumina Learning's psychometrische instrumenten. Lumina Spark biedt een nauwkeurige persoonlijke profielschets welke het zelfbewustzijn vergroot en praktische ontwikkelpunten geeft om communicatie, samenwerking binnen teams en leiderschap te verbeteren.

more

Gezamenlijke gezichtspunten delen

Lumina Team voorziet in oplossingen om het gezamenlijke succes te maximaliseren en maakt het mogelijk de sterktes en zwaktes van het team te onderzoeken en blinde vlekken bloot te leggen. Door het verkrijgen van een nieuw perspectief zijn teams in staat om communicatieproblemen te overwinnen en verborgen problemen op te lossen.

more

Leid de weg, op jouw eigen wijze

Lumina Leader is een krachtig instrument waarmee een individu een beter begrip kan ontwikkelen van zijn of haar Leiderschapsstijl en sterke punten. Het biedt ook een kans om feedback van anderen binnen en buiten de organisatie te verkrijgen. Dit geeft meer inzicht in de persoonlijkheid van de leider.

more

Een voor klanten op maat gemaakt proces

Lumina Sales is gebaseerd op de impact van de persoonlijke voorkeuren van een individu op de sales cyclus als geheel. Het draagt bij aan het verbeteren van beïnvloedingsvaardigheden en het efficiënter toepassen van sterke punten in het verkoopproces.

more

Kleur jouw grotere plaatje in

Lumina Culture is gericht op persoonlijkheid, zowel op organisatienivo als op individueel nivo. We zijn er op uit het organisatiebewustzijn en de eenheid te verhogen, en we voorzien in een proces waarmee op grote schaal duurzame verandering kan worden geïmplementeerd.

more

Het is wederzijds

Lumina Talent is ontworpen om de communicatie tussen kandidaten en recruiters te verbeteren. Ongezien potentieel kan aan het licht worden gebracht en verwachtingen aan beide zijden kunnen goed worden gemanaged.

more