Overzicht

Sales bepaalt de hartslag van de organisatie. Het kan gaan over directe verkoop of consultative of technische verkoop, maar het begrijpen van mensen en hen beïnvloeden is in het zaken doen een cruciale vaardigheid. De kern van het Lumina Sales product bestaat uit een aantoonbaar gevalideerd salesmodel in combinatie met coaching en de daarbij behorende ondersteuning.

Of u nu als vasthoudende salesmedewerker verantwoordelijk bent voor de rechtstreekse contacten met klanten of als salesmanager honderden medewerkers aanstuurt, Lumina Sales heeft leerprogramma's op maat waar u de rest van uw leven profijt van zult hebben. Als acquisitiemedewerker leert u hoe u snel inzicht krijgt in en kunt schakelen op de behoeften van de klant. Als salesmanager wilt u uw medewerkers motiveren en alle neuzen dezelfde richting op krijgen. Lumina Sales reikt u hiervoor de handvatten aan en laat u ook zien hoe u optimaal gebruik kunt maken van de individuele kwaliteiten van uw verkoopteam. U leert hoe u verschillen in persoonlijke stijl kunt inzetten voor een effectievere samenwerking.

picture

Waarin verschilt Lumina Sales van andere producten in de markt?

In tegenstelling tot andere salestrainingen gaat Lumina Sales uit van de waarde van elke persoon/persoonlijkheid binnen het salesproces. We stellen de verschillen centraal en stimuleren diversiteit. In bepaalde verkoopmodellen ligt het accent op manipuleren en op basis van suggestie en selectieve informatie de klant over de streep trekken. Bij Lumina hebben we integriteit hoog in het vaandel.

Lumina Sales benadrukt het belang van het opbouwen van relaties met klanten. In onze praktische workshops leren deelnemers hoe zij het vertrouwen van de klant kunnen bevorderen en hoe zij daarmee de basis leggen voor toekomstige projecten. In onze visie is de langetermijnrelatie de enige belangrijke relatie.

De Lumina Sales profielschets bekijkt hoe de persoonlijke eigenschappen van invloed zijn op de prestatie van de individu in iedere fase van de zes fasen tellende Lumina Sales Cyclus. Lumina Sales geeft een frisse kijk op verkoopgedrag en -processen door inzicht te geven in de sterktes en zwaktes van iedere individu. Deze worden verbonden aan en getoond langs de lijnen van de Lumina Sales Cyclus. Hiermee wordt de impact van persoonlijke voorkeuren en blinde vlekken op de verkoopcyclus bloot gelegd.

Wat levert Lumina Sales u op?

  • Betere relaties en resultaten met partners en klanten

  • Een efficiënter gebruik van tijd

  • Betere verkoopkwaliteit en klantenrelaties

  • Een snellere verkoopcyclus

picture
Aanbevelen Lumina Sales

Factsheet downloaden
Andere producten
Volgende stap