Overzicht

Iedere organisatie heeft zijn eigen unieke identiteit wat een directe invloed heeft op het selectieproces. Het succesvol selecteren van de juiste sterke kandidaten is van directe invloed op de groei van de onderneming. Het is van groot belang zowel de waarden van de organisatie, als de vereisten van de functie te betrekken om de geschiktheid van de kandidaat vast te stellen en succes te verzekeren. Lumina Talent is ontwikkeld om potentieel vast te stellen en daarmee het selecteren en managen van talent voor organisaties effectiever te maken.

Lumina Talent geeft meer inzicht in de gewenste eigenschappen en kwaliteiten voor een specifieke functie. Dit instrument is dus bedoeld voor zowel de werkgever als de kandidaat, aangezien meer inzicht daarin beiden ten goede komt.

picture

Hoe werkt het?

De voorkeuren en gedragskenmerken van een individu hebben een grote impact op het vermogen om in een bepaalde organisatorische omgeving te werken. Lumina Learning beschouwt iedere individu apart en identificeert zowel reeds ontwikkelde talenten en sterke punten, als ontwikkelgebieden. Zodra deze gebieden zijn geïdentificeerd dan kan de recruiter hiermee het selectieproces optimaliseren, door bijvoorbeeld vragen te stellen over de wijze waarop de kandidaat heeft gewerkt aan het verbeteren van ontwikkelpunten.

Lumina Talent is geen instrument om kandidaten te screenen, maar is ontwikkeld om eigenschappen en kwaliteiten van een persoon in kaart te brengen. Lumina Talent kan dus niet worden gebruikt voor het screenen van kandidaten.

picture
Aanbevelen Lumina Talent

Factsheet downloaden
Andere producten
Volgende stap