Starten van een psychometrische revolutie

Lumina Learning creëert innovatieve psychometrische instrumenten en beschikt over een wereldwijd netwerk van consultants die zich hebben gespecialiseerd in organisatieverandering en verbeteringen op de lange termijn. Lumina Learning hanteert een humanistische benadering en ziet mensen als "human beings" in plaats van "human doings". Lumina Learning consultants helpen organisaties te transformeren door het transformeren van de mensen.

Vind je innerlijke Spark

De Lumina Spark profielschets is het boegbeeld van Lumina Learning's psychometrische instrumenten. Lumina Spark biedt een nauwkeurig gepersonaliseerde profielschets dat het zelfbewustzijn vergroot en praktische ontwikkelpunten geeft om communicatie, samenwerking binnen teams en leiderschap te verbeteren.
Leer meer hierover

Schets het grotere plaatje

Lumina Cultuur richt zich zowel op het niveau van de organisatie als het individu. Het vergroot het organisatorisch bewustzijn en eenheid en verschaft processen om grootschalige en duurzame veranderingen te implementeren.
Leer meer hierover

Een op de klant toegesneden proces

Lumina Sales is gebaseerd op een persoonlijke beoordeling van het effect van iemands individuele persoonlijkheidsvoorkeuren op de sales cyclus. Het richt zich op het verbeteren van beïnvloedingsvaardigheden en het efficiënter benutten van de natuurlijke sterke punten in het verkoopproces.
Leer meer hierover

Gelijkgestemd zijn

Lumina Team biedt oplossingen om de sterke punten van je team te verzilveren, blinde vlekken zichtbaar te maken en het succes van het team als geheel te vergroten. Door het verkrijgen van een nieuw perspectief zijn teams in staat om communicatieproblemen te overwinnen en verborgen problemen op te lossen.
Leer meer hierover

Wijs de weg op jouw eigen manier

Lumina Leader is een krachtig instrument dat individuen helpt meer inzicht te krijgen in hun leiderschapsstijl en sterke punten. Het biedt ook de mogelijkheid om feedback van anderen te integreren om zo een volledig beeld te krijgen van de persoonlijkheid van een leider.
Leer meer hierover

Het is wederzijds

Lumina Talent is ontwikkeld om de communicatie tussen kandidaten en recruiters te verbeteren. Iemands potentieel kan aan het licht worden gebracht en beide partijen hebben heldere verwachtingen naar elkaar.
Leer meer hierover

Bent u geïnteresseerd in onze instrumenten?

Kantoren

Perth

AVELING
6 Orion Road
Jandakot
Western Australia
6164
E-mail: lumina@aveling.com.au
Telefoon: +61 8 9379 7964

Team

Recente media

Laatste updates

Become a Lumina Learning qualified practitioner

picture

Registreer je bij je lokale Lumina Learning Partner om deel te nemen aan de kwalificatie

Meld je aan als Consultant