Pszichometriai forradalom kezdete

A Lumina Learning csapata nemcsak innovatív pszichometrikát alkot, hanem az egész világra kiterjedő szakember-hálózattal rendelkezik, akik szervezeti változásoka és hosszú távú fejlesztésre specializálódtak. Humanista megközelítése által úgy tekint a munkavállalókra, mint emberi lényekre és nem mint gépekre. A Lumina Learning munkatársai képesek szervezeteknek abban segíteni, hogy hogyan változtassák a teljesítményüket azáltal, hogy az embereket alakítják át.

Találd meg belső motivációd

Lumina Spark portré a Lumina legjelentősebb pszichometrikus eszköze. A Lumina Spark portré a Lumina legjelentősebb pszichometrikus eszköze. Pontos, egyénre szabott portrét fest rólunk melyben a hangsúly az önképünk csiszolásán és fejlődésünkre vonatkozó gyakorlati tanácsokon van. Célja ezzel az, hogy elemezze és javítsa a kommunikációt, csapatmunkát és vezetői képességet.
Tudj meg többet

Összkép magunkról

A Lumina Culture fókuszában az egyéni személyiség ill. a szervezet személyiségi szintje van. Célja a szervezeti tudatosságot és egységet erősíteni illetve nagymérvű és maradandó változást hozó folyamatokat generálni.
Tudj meg többet

Az vevő által testreszabott folyamat

A Lumina Sales az egyénre szabott elemzésen alapul, hogy milyen hatással vannak az egyén személyiségjegyei az teljes eladási ciklusra. A befolyásolási készségek fejlesztését és a természetes erősségek még hatékonyabb kiaknázását helyezi a középpontba.
Tudj meg többet

Másokkal egy lapon

A Lumina Team a csapat sikerességét maximalizálja a csapat erősségeinek tudatosításával ill. a lehetséges tudati vakfoltok elemzésével. Mivel új nézőpontok nyílnak meg, ezért a csapat képessé válik a régi kommunikációs korlátok lekűzdésére és a rejtett problémák megoldására.
Tudj meg többet

Vezetés - sajátosan, egyéni erősségekre építve

A Lumina Leader hatékony eszköz, mely egyéneknek segít a vezetői stílusuk és erősségeik jobb megértésében. Lehetőséget kínál, hogy mások visszajelzései alapján a vezető saját személyiségéről átfogó képet adjon.
Tudj meg többet

Kölcsönösség

A Lumina Talentet arra tervezték, hogy fokozza az interjúztató és az interjúalany közötti kommunikáció hatékonyságát. Segítségével rejtett tehetségre derülhet fény és mindkét fél mélyebben megértheti egymás elvárásait.
Tudj meg többet

Are you interested in using Lumina Learning's products and services?

Offices

Ljubljana

HeRoes Group
Ljubljana
Slovenia
Email: cees.nieboer@heroes-emea.com
Telephone: +386 30 395845

Csapat

Latest media

There is no update.

Latest updates

There is no update.

Lumina Learning képviseletet akarok indítani

picture

Register with your local Lumina Learning Partner to take part in a practitioner certification program.

Apply to be a Practitioner