Starten van een psychometrische revolutie

Lumina Learning creëert innovatieve psychometrische instrumenten en beschikt over een wereldwijd netwerk van consultants die zich hebben gespecialiseerd in organisatieverandering en verbeteringen op de lange termijn. Lumina Learning hanteert een humanistische benadering en ziet mensen als "human beings" in plaats van "human doings". Lumina Learning consultants helpen organisaties te transformeren door het transformeren van de mensen.

Vind je innerlijke Spark

De Lumina Spark profielschets is het boegbeeld van Lumina Learning's psychometrische instrumenten. Lumina Spark biedt een nauwkeurig gepersonaliseerde profielschets dat het zelfbewustzijn vergroot en praktische ontwikkelpunten geeft om communicatie, samenwerking binnen teams en leiderschap te verbeteren.
Leer meer hierover

Schets het grotere plaatje

Lumina Cultuur richt zich zowel op het niveau van de organisatie als het individu. Het vergroot het organisatorisch bewustzijn en eenheid en verschaft processen om grootschalige en duurzame veranderingen te implementeren.
Leer meer hierover

Een op de klant toegesneden proces

Lumina Sales is gebaseerd op een persoonlijke beoordeling van het effect van iemands individuele persoonlijkheidsvoorkeuren op de sales cyclus. Het richt zich op het verbeteren van beïnvloedingsvaardigheden en het efficiënter benutten van de natuurlijke sterke punten in het verkoopproces.
Leer meer hierover

Gelijkgestemd zijn

Lumina Team biedt oplossingen om de sterke punten van je team te verzilveren, blinde vlekken zichtbaar te maken en het succes van het team als geheel te vergroten. Door het verkrijgen van een nieuw perspectief zijn teams in staat om communicatieproblemen te overwinnen en verborgen problemen op te lossen.
Leer meer hierover

Wijs de weg op jouw eigen manier

Lumina Leader is een krachtig instrument dat individuen helpt meer inzicht te krijgen in hun leiderschapsstijl en sterke punten. Het biedt ook de mogelijkheid om feedback van anderen te integreren om zo een volledig beeld te krijgen van de persoonlijkheid van een leider.
Leer meer hierover

Het is wederzijds

Lumina Talent is ontwikkeld om de communicatie tussen kandidaten en recruiters te verbeteren. Iemands potentieel kan aan het licht worden gebracht en beide partijen hebben heldere verwachtingen naar elkaar.
Leer meer hierover

KWALIFICATIE WORKSHOP LUMINA SPARK

APRIL 2016 of Juni 2016 of september 2016 of december 2016

Opleiding in het gebruik van Lumina Spark

( 14+15/04/2016) of (2+3/06/2016) of (15+16/09/2016) of (1+2/12/2016)

Deze opleiding stelt u in staat om het profiel  Lumina Spark op optimale wijze te gebruiken gedurende een coaching, die daardoor aan effectiviteit zal winnen. Wij leren u om deze tool in te zetten aan de hand van praktische casussen uit het bedrijfsleven.

In deze workshop zal ook duidelijk belicht worden wat de essentiële verschillen zijn tussen deze tool en andere tools, die vandaag in bedrijven gebruikt worden. Uiteraard voorzien we tijdens deze opleiding ook ruim tijd om coaching-gesprekken te voeren met gebruik van de Lumina Spark profielen.

Wilt u vooraf meer informatie, neem dag gerust contact met ons op : vince@managementspark.com. Een gesprek kan veel ophelderen.

In uw rol van coach of in uw rol van manager, is een persoonlijk profiel (opgemaakt aan de hand van de antwoorden op een uitgebreide vragenlijst) een waardevol instrument ter ondersteuning van de ontwikkeling van uw coachee en/of medewerker.

Indien het u interesseert om deze tool te leren kennen en gebruiken, aarzel dan niet om contact op te nemen : vince@managementspark.com